Vendégkönyv


Új hozzászólásKedves Vilmos!
Ha egy nagy ember távozik a szakmából, azt mindenki nagyon nehezen tudja feldolgozni. Ha a szakmaiságon túl, egy meggyőző modor, egy jó humor és egy állandó, fantasztikusan energikus javító szándék is társult hozzá, akkor pedig felbecsülhetetlen lesz ez a veszteség. Szakmailag, emberileg egyaránt. Köszönünk mindent amit értünk és a szakmáért tettél, igazi fiatal nagyörege voltál a szakmának és az emberiességnek, bölcsességben korod mérföldekkel megelőzted. Köszönjük a közös munkát és a sok jótanácsot, amit kaptunk Tőled. Reméljük ha egy nap majd mi is oda kerülünk, Te fogod segíteni vezetni Szent Péter auditját is, biztos lenne pár jó megfigyelésed, tanácsod, hogy jól teljesítsünk rajta 😉 Mindenki nevében, aki ismert : Köszi
Lesújtva értesültünk távozásodról. Felfoghatatlan, hogy ekkora szívósság és hivatástudat, fáradhatatlan tenni akarás és bizonyított eredmények után hirtelen ez történik pont teveled!
Fiatal voltál még és sokan szerettek téged. Könyörtelen szakmaiságod mellett mindig ott lapult egy, a mindenre megoldást hozó humor, a hozzáállásodat tolmácsoló derű.
A szakmád után talán csak a család létezett számodra. Így ápoltad magadban Istenedet, aki most magához szólított téged. Jó utat, kedves Barátom!
Sokaknak fogsz nagyon sokáig hiányozni.
Szia Will!

ISO 14001-hez keresnék anyagokat, de nem találok semmit! Ugye tudsz segíteni???

Köszi, Üdv

Attila
Uraim! örülök a hozzászólásoknak, egyrészt hírlevél még nincs, helyette van viszont blog, az interaktivabb, bár mostanában úgy tűnik, mintha nem lenne rá erőforrás, pedig kellene, hogy legyen...

ugyanankkor jelzem, hogy a cég új logóját innen lehet letölteni:

http://www.wil-zone.hu/ftp/LOGO_UJ2_colorless.jpg
Szia Vili!
Nekem a nyolcadik logóterv tetszett a sorban, bár nem mondom, hogy nem férne rá még egy kis dizájn (a visszahajló sarokívekbe belógnak a betűk). Szerintem az a szócska a cégnévben, hogy "-Zone", igényelne valami tényleges zóna-illusztrációt. A szövegrészre gondolnék egy feltűnőbb, de nem hivalkodó színű "övet". Hogy teljes legyen az indoklásom, azért ez tetszett meg, mert elegánsan visszafogott, karakteres, jól olvasható :) A buborékos ehhez képest totál zűr:(
Üdv, Palya
Véletlenül akadtam a honlapra egy Wolf Gábor blog bejegyzése kapcsán. Annyira korrekt és jó hozzászólást írt, hogy ideklikkoltam és bekukkantottam, ki ez az okos egyéniség?
Nagyon jól sikrült a honlap és tanulságos. Én is vegyészmérnökként, petrolkémiai szakmérnökként járok külföldre validálni és szakfordításokat is végzek ilyen témában.
A mellékelt szakmai anyagok is nagyon jók!
Gratulálok mégegyszer!
Hol lehet ide feliratkozni, vagy nincs hírlevél-szolgáltatás?
Még ugyanis nem minden oldalt vizsgáltam át részleteiben...
Üdvözlettel: Vandlik György
Nagyon jo az oldal, gratulalunk!
Kedves Vili!

Gratulálok az új oldalhoz! Igazán fantasztikus lett! Elegáns, visszafogott, minden megtalálható rajta, amire szükség van.
Remélem, elősegíti a munkádat, és ereményes leszel továbbra is.

Sok sikert!

kriszana
Szia Vili!

Kifejezetten esztétikus, jól felépített, és (laikusként szemlélve:) a szakmaiság tekintetében is minden igényt kielégítő az új honlapod. Gratula! Gondolom hiába is mondanám, hogy a minőség színe inkább a zöld-fehér, mint a honlapodon domináns kék-fehér összetétel, és a jelenlegit az sem dobja fel, hogy helyenként, az aktív menüben megjelenik a pirosos árnyalat... :))

Ádám
1 2