Vendégkönyv


Új hozzászólásSzia Will!

ISO 14001-hez keresnék anyagokat, de nem találok semmit! Ugye tudsz segíteni???

Köszi, Üdv

Attila
Uraim! örülök a hozzászólásoknak, egyrészt hírlevél még nincs, helyette van viszont blog, az interaktivabb, bár mostanában úgy tűnik, mintha nem lenne rá erőforrás, pedig kellene, hogy legyen...

ugyanankkor jelzem, hogy a cég új logóját innen lehet letölteni:

http://www.wil-zone.hu/ftp/LOGO_UJ2_colorless.jpg
Szia Vili!
Nekem a nyolcadik logóterv tetszett a sorban, bár nem mondom, hogy nem férne rá még egy kis dizájn (a visszahajló sarokívekbe belógnak a betűk). Szerintem az a szócska a cégnévben, hogy "-Zone", igényelne valami tényleges zóna-illusztrációt. A szövegrészre gondolnék egy feltűnőbb, de nem hivalkodó színű "övet". Hogy teljes legyen az indoklásom, azért ez tetszett meg, mert elegánsan visszafogott, karakteres, jól olvasható :) A buborékos ehhez képest totál zűr:(
Üdv, Palya
Véletlenül akadtam a honlapra egy Wolf Gábor blog bejegyzése kapcsán. Annyira korrekt és jó hozzászólást írt, hogy ideklikkoltam és bekukkantottam, ki ez az okos egyéniség?
Nagyon jól sikrült a honlap és tanulságos. Én is vegyészmérnökként, petrolkémiai szakmérnökként járok külföldre validálni és szakfordításokat is végzek ilyen témában.
A mellékelt szakmai anyagok is nagyon jók!
Gratulálok mégegyszer!
Hol lehet ide feliratkozni, vagy nincs hírlevél-szolgáltatás?
Még ugyanis nem minden oldalt vizsgáltam át részleteiben...
Üdvözlettel: Vandlik György
Nagyon jo az oldal, gratulalunk!
Kedves Vili!

Gratulálok az új oldalhoz! Igazán fantasztikus lett! Elegáns, visszafogott, minden megtalálható rajta, amire szükség van.
Remélem, elősegíti a munkádat, és ereményes leszel továbbra is.

Sok sikert!

kriszana
Szia Vili!

Kifejezetten esztétikus, jól felépített, és (laikusként szemlélve:) a szakmaiság tekintetében is minden igényt kielégítő az új honlapod. Gratula! Gondolom hiába is mondanám, hogy a minőség színe inkább a zöld-fehér, mint a honlapodon domináns kék-fehér összetétel, és a jelenlegit az sem dobja fel, hogy helyenként, az aktív menüben megjelenik a pirosos árnyalat... :))

Ádám
Tisztelt Berényi Vilmos Úr!

Nagy örömömre szolgál, hogy a frissített honlapját megtekinthettem. Azt gondolom, hogy a szakmai anyagok fülecske roppant hasznos lehet azoknak, akik még csak ismerkednek az Ön által végzett tevékenységgel. Remélem, hogy személyes kapcsolatunk, barátságunk tovább erősödik, és nyomon követhetem, segíthetem cégünknél végzett munkáját.

Ehhez, illetve további munkájához kívánok rengeteg erőt, kitartást, egészséget.

Üdvözlettel:

Bata Attila
Kedves Látogató!

kérem, a Vendégkönyvben az "Új hozzászólás" parancsra kattintva hagyjon üzenetet, mondja el véleményét a honlapról, a Tanácsadó Iroda munkájáról, adjon ötleteket, javasoljon új tartalmakat, hívja fel figyelmünket hibáinkra, ha úgy ítéli meg, hogy ezek a nyilvánosságra is tartoznak... nagyon szépen köszönjük, előre is!

amennyiben nem a közönség számára készül hozzászólás, kérem az info@wil-zone.hu címre írott üzenettel oldják meg...
1